Möhippa

Nu har jag tänkt berätta möhippan lite kortfattat. Allting började med att mamma & micke har fått hem en massa olika vykort med kortfattade meningar och utan någon avsändare. Sedan i fredags fick mamma hem en bok där det stod "Ingelas möhippa" datum också. Sedan fanns det också en packningslista där i, hon skulle tex packa med, kläder för alla väder, skor för alla väder, ridhjälm, diskhandskar, tantiga örhängen, glatt humör och lite annat. Sedan stod det också att hon skulle vara klar kl 8.00 på lördag. Klockan 9.00 blev hon hämtat i en snygg bil och med en okänd förare, som skulle köra henne till mc donalds på stan. När hon var framme vid mc donalds så skulle hon gå in och gå till kassan och fråga efter ett brev. På brevet där stod det att hon skulle gå till Ingrids (en underklädesaffär) där vi stod och väntade på henne. Där inne på affären fick hon cider och vi skulle klä ut hon lite snyggt sådär, för att sedan gå och sätta oss i SFparken och dricka champagne och äta jordgubbar. Efter vi suttit där ett tag så fick mamma till uppdrag att hon skulle gå runt på stan och fota olika saker, tex, en hamburgare, en bäbis, ett hånglande par, en singelkille, en snyggkille, personer som hon trodde att mamma & micke skulle se ut om 20 år, en emo, en tatuering och lite annat.
När hon var klar med det blev det lunch i SFparken, vi satt då och åt sallad. Efter några timmar i stan var det dax att fara till nästa ställe (yttersjö). Vi satte på mamma en ögonbindel för att hon inte skulle se vart vi var påväg. När vi var framme där så var det bara att invänta killarna som hade haft svensexa under dagen. När vi alla var sammlade hade vi trevligt och bara umgicks, mamma och micke hade en tävling mot varandra. Sen fick alla prova åka ring och vattenskidor, och såklart så testa jag båda. Ring har jag åkt förut och det är jätte roligt, men vattenskidor var första gången, men det var riktigt svårt, men jag kom upp 3 gånger i alla fall ;D Sen vid 7 tiden gick vi upp till huset, spelade kubb och hade bara allmänt trevligt. Sen vid 9 tiden blev det middag, sång, tal och en massamassa skratt. Kvällen tog slut 00.30 då vi åkte bil hem.
Det var en riktigtriktigt trevlig dag, det tyckte mamma också. Först på morgonen hatade hon oss alla, men sen bara efter ca 1 timme, var hon på världens bästa humör och hade jätte trevligt hon också. Fast hon var klädd som en prinsessa :)

.
Bild 1: Mamma byter om en en provhytt inne på Ingrids
Bild 2: Mamma ser riktigt nöjd ut i sin snygga "i (L) my boyfriend" t-shirt
Bild 3: Ännu nöjdare ser hon ut när hon ser skorna
Bild 4: Skratt i SF-parken
Bild 5: Mamma hittade en kompis som också "hatade" sina vänner
Bild 6: Mamma sitter och vilar i en lövstol innan det är dax att göra sitt uppdrag
Bild 7: Mamma nöjd efter att ha klarat en "bild"
Bild 8: Mamma hjälper en kille som hade svensexa, han fick ställa upp och vara den snygga killen
Bild 9: Hans ena kompis ställde upp och visade sin tatuering (spände armen lite extra också)
Bild 10: Mamma tar kort på "ett hånglande par", jag var lite för tidig.
Bild 11: Lunch i SF-parken
Bild 12: Mamma framme i yttersjö med ögonbindel
Bild13: Utan ögonbindel
Bild 14: Syster leker med typ världens gulligaste hund
Bild 15: Världens gulligaste hund med systers trosor
Efter den bilden så tog batteriet slut i kameran så det blev inga bilder ifrån kvällen eller från vatten aktiviteterna, rätt så trist. Jajuste, jag kan även skryta med att jag har spöat Lennart Holmlund i kubb :D haha!
Ja, det var lite om möhippan i korthet. Tyvärr så har jag inget Photoshop på denna dator och orkade inte fixa bilderna på den andra datorn så det blev som det blev denna gång. Inte jätte snyggt men det får duga. Nu blir det One tree hill, Pushejss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar